Huomenna 23 päivä vuodatus sulkeutuu, suurin piirtein viikoksi uuteen vuodatukseen siirtymisen ajaksi. Tämän siirtymätauon aikana vuodatuksen sivuille ei voi lisätä kirjoituksia, eikä kommentoida.
Muutoksia on tulossa, muutta nähtäväksi jää millaisia.
 

Sukat ja kynsikkäät.

Yllättäen huomasin erään ystävän pitävän punaisesta, vaikka en ole hänellä punaista sattunut näkemään kuin kaulahuivissa. Niinpä minä neuloin hänelle punaiset sukat ja kynsikkäät.
 

Ajattelin, että kylläpä minua onni potkaisi kun löysin tämän vanhan metallisen kinnasneulan.


Neulakinnaskurssille sonnustauduin tämän perinnöksi saamani kinnasneulan kanssa, jossa on vielä terävä kärki sekä käyrä pää. Tämä terävä kärki takasi sen, että pysyin tarkkaavaisena.
Meinaan kun tottumattomana tällaiseen neulaan, tuo terävä kärki moneen otteeseen hujahti omaan peukaloon. Kiireellä ostin opettajalta puisen kinnasneulan. Nimittäin opettaja opetti meitä kädestä pitäen, olisihan se ollut aika noloa jos olisin opettajaa tuolla terävällä kinnasneulan kärjellä vahingossa tökännyt.
Koko seuraavan yön vatvoin unissani kintaan aloittamista, tekemistä sekä kääntymistä. Pienet valveilla olotkaan eivät haitanneet, nukahtamisen myötä vatvominen vaan jatkui ja jatkui aamuun saakka. Seuraavana aamuna olikin kintaan aloitus sekä kääntyminen paljon helpompaa.
 


Tavoitteena on saada tuo toinen kinnaskin peukaloa vailla valmiiksi, että pääsen torstaina peukaloa tekemään. Virheitä näissä tekeleissä on, eikä tuo jälkikään ole vielä tasaantunut.

 


 

Tällaisen kortin tein eräälle pienelle neitoselle hänen nimipäiväkseen. 

Oikein hyvää viikonjatkoa teille kaikille, tavataan tauon jälkeen.